Vacatures

Interesse om bij BAM te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Maak een jobalert aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Meewerkstage Recruitment

Koninklijke BAM Groep nv - Staf afdelingen - Bunnik

Ben jij geïnteresseerd in recruitment, HR en marketing? Houd jij van aanpakken en zet jij jouw scherpe blik op processen efficiënt in? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stage focus jij je op alle stagiairs binnen BAM. Er zijn jaarlijks ruim 300 studenten die stage lopen...

Woonadviseur a.i.

BAM Wonen bv - Consultancy / Advies - Weert

Maak jij samen met onze klanten van hun huis een thuis en wil jij ze echt gelukkig maken met de keuze én de inrichting van hun nieuwe woning? Dan is de functie van Woonadviseur a.i. iets voor jou!

In de functie van Woonadviseur a.i. ben je zelfstandig verantwoordelijk voor...

Job Rotator Rail

BAM Infra Rail bv - Civiele techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouw - Breda

Ben jij een starter en wil jij je graag breed ontwikkelen in verschillende functies? Wil jij bijdragen aan een veilig, betrouwbaar en storingvrij spoor? Word Job Rotator bij BAM Infra Rail!
 
Als Job Rotator doorloop je in een periode van twee jaar zo’n drie à vier...

Uitvoerder ondergrondse infra

BAM Infra Energie & Water Zuid bv - Uitvoering - Susteren

Ondergrondse kabels is jouw vakgebied! Als uitvoerder heb je de leiding en toezicht op meerdere projecten in de nieuwbouw en renovatie van ondergrondse infrastructuur op het gebied van E/W/G. Je komt te werken vanuit onze locatie in Susteren en geeft daar leiding aan 4 tot 5 ploegen. Je...

Junior Planner

BAM Infra Rail bv - Planning - Den Bosch

Ben jij die assertieve starter en een planner in hart en nieren? Wil jij bijdragen aan een goed onderhoud om het spoor beschikbaar, betrouwbaar, storingsvrij en veilig te maken? Lees dan snel verder!

Stilstand van treinen is ongewenst, en bovenal vervelend voor reizigers. Als junior...

Functioneel Applicatiebeheerder

BAM Infra Nederland bv - ICT - Gouda

Dynamiek ervaren door de diversiteit in high end applicaties, servicegericht zijn in het oplossen van vragen, continu willen ontwikkelen en je staat voor innovatie.  Ben jij de volgende nieuwe collega voor de groeiende afdeling informatiemanagement?

Functioneel...

Manager Tendering & Commercie

BAM Infra Rail bv - Commercieel - Breda

Je stuurt je afdeling aan en zorgt ervoor dat iedereen in zijn/ haar kracht gezet wordt. Je bent verantwoordelijk voor het verloop van het tenderproces. Dit kunnen zelfstandig uit  te voeren tenders zijn, of integrale tenders met andere BAM bedrijven. 

Kenmerkend voor de functie...

Uitvoerder Funderingstechniek

BAM Infra Speciale Technieken - Uitvoering, Civiele techniek - Amsterdam

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van een breed scala van funderingstechnische projecten bij BAM Infra! Op een coachende manier je team motiveren, proactief samenwerken en zo een optimaal resultaat behalen? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe uitvoerder!

Als uitvoerder...

Projectleider kabels en leidingen spoor

BAM Infra Energie & Water bv - Project Management, Elektrotechniek, Civiele techniek - Amsterdam

Als Projectleider heb jij de uitdaging om in een zeer specialistische markt de projecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze projecten richten zich op alles wat te maken heeft met kabels en leidingen op en rond het spoor én stations. De projecten die jij in handen krijgt...

Hoofduitvoerder kabels en leidingen spoor

BAM Infra Energie & Water bv - Project Management, Elektrotechniek, Civiele techniek - Amsterdam

Als Hoofduitvoerder heb jij de uitdaging om jouw uitvoeringsteams alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Binnen de railsector moet je samen in korte tijd, terwijl andere rusten, het werk doen als de treinen niet rijden. Als Hoofduitvoerder richt je je op inrichting, coördinatie en...

Job Rotator Civiele Techniek

BAM Infra Regionaal Breda - Werkvoorbereiding - Breda

Ben jij een starter en wil jij je breed ontwikkelen in de Infrasector? Neem jij graag zelf het initiatief? Start je carrière als Job Rotator bij BAM Infra Regionaal!
 
Als Job Rotator doorloop je in een periode van twee jaar meerdere functies binnen BAM Infra Wegen Zuidwest...

Engineer Medische Gasinstallaties

BAM Industrie - Installatietechniek - Eindhoven

Je gaat als Engineer aan de slag bij klanten van BAM High Purity Systems in de medische sektor. Jouw klanten werken volgens de hoogste standaarden en veiligheid. Verder is het essentieel dat de installaties altijd beschikbaar zijn.

Met jouw specialistische kennis zorg je er voor dat de...

Debiteurenbeheerder

BAM Infra Nederland bv - Financieel - Gouda

Het vak van debiteurenbeheer / credit control is veranderd. Jij staat voor de nieuwe rol waarbij inhoudelijke debiteurenkennis, accountmanagement, projecten en processen gecombineerd worden. Veel ruimte voor ontwikkeling in deze functie!

Binnen ons Finance Shared Service Center (FSSC)...

Project Plant Manager

BAM International - Werktuigbouw - UAE - Ras al-Khaimah
  • The safe operation of equipment, ensure equipment is safe, and give support on safe operation;
  • Procurement and logistics (all Investment, disinvestment equipment related);
  • The maintenance of all equipment on a project;
  • Having the appropriate level of spare and...

Assistent Controller

BAM Infra Rail bv - Financieel - Breda

Ben jij die enthousiaste, gedreven financial met een kritische blik die een gezonde dosis tegengas kan geven en kun jij als geen ander het overzicht bewaken en werk jij graag in een zeer dynamische omgeving? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

In deze functie kom je te werken binnen het...

Category Manager Professional services

Koninklijke BAM Groep nv - Inkoop/Logistiek - Bunnik

Jij maakt je snel het segment Professional services eigen, en op basis van onze strategic sourcing methode richt je zelfstandig de centrale inkoopstructuur in.

Als Category Manager voor het segment Professional services ga je je richten op de markt van advies- en engineersdiensten op...

Junior recruiter

BAM Infra bv - Staf afdelingen - Gouda

Jij wilt je ontwikkelen in het recruitmentvak. Wij bieden je de basis en groei binnen een innovatieve organisatie met een team dat thuis is in alle expertises van Talent Acquisition. 

Als beginnend recruiter voel je haarfijn aan hoe belangrijk het is dat een kandidaat een...

Young Engineer Programme

BAM International - Civiele techniek - Den Haag

To start your career in international construction, join our:

Young Engineer Programme (YEP)

The two-year Young Engineer Programme introduces you to all key engineering roles in our head office and on projects abroad. Generally the programme starts in the head...

Commercieel Assistent

BAM Bouw en Techniek - Regio Noord - Commercieel, Marketing, Communicatie / PR - Groningen

Als Commercieel assistent beweeg jij je op het snijvlak van commercie, marketing en communicatie. Je verbindt de wereld buiten met onze commerciële teams. In deze functie ben jij de spin in het web rondom bewaking van acquisities, opsporen van nieuwe leads en zorg jij ervoor dat input...

Bouwkostendeskundige

BAM Bouw en Techniek - Regio Noord - Calculatie - Groningen

Als bouwkostendeskundige heb je een uitdagende en strategische positie bij BAM Bouw & Techniek Noord,  waarin jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor prijsvorming. Je begeleidt en ondersteunt het prijsvormingsproces vanaf de initiatieffase tot aan het definitief ontwerp. Je luistert...

Pages