Vacatures

Interesse om bij BAM te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Maak een jobalert aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Maintenance Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Krijg jij energie van het analyseren van data? Ontdek jij trends of juist afwijkingen? Op basis van jouw analyses en kennis breng je advies uit over installaties voor complexe Beheer-en-Onderhoud-projecten. Zie hier meer over werken bij Beheer en Onderhoud bij BAM.

Adviseur GIS

BAM Infraconsult - Ontwikkeling & Advies - Gouda

De bouwindustrie verandert ook mee in de digitalisering. Keuzes worden steeds meer gemaakt op datagedreven analyses. Geografisch Informatiesysteem (GIS) is een onderdeel van deze digitaliseringsbeweging dat grote diensten bewijst aan onder meer de bouw en overheidsinstanties. De relevantie van GIS neemt steeds meer toe dankzij assetmanagement, klantbehoefte en 24/7 beschikbaarheid van informatie. Bij BAM Infraconsult krijg je de kans om GIS te combineren met innovatie, multidisciplinaire teams en (grote) veelzijdige projecten. We zijn op zoek naar een adviseur die op een commerciële wijze de verbinding intern legt met verschillende stakeholders, met als uiteindelijk doel om GIS op de figuurlijke kaart te zetten. Ben je enthousiast over deze functie? We zien jouw cv graag tegemoet!
 

Product Owner IT - BAM Startup

Koninklijke BAM Groep - ICT / IM, Projectmanagement - Amsterdam

Ben jij een gedreven Product Owner en zou je onderdeel uit willen maken van een Start-up met een jong en creatief team, binnen een inspirerende omgeving die energie uitstraalt en waarbij je werkt aan een digitaal platform dat de nieuwste technologieën bijeenbrengt? Dan is deze functie iets voor jou!

Projectleider werktuigbouwkunde hoofdkantoor Shell

BAM Bouw en Techniek Grote Projecten - Projectmanagement - Bunnik

Wil jij ervoor zorgen dat het hoofdkantoor van Shell optimaal gaat functioneren en een ieder er zijn of haar werk zorgeloos kan uitoefenen?

Communication internship

Koninklijke BAM Groep - Marketing & Communicatie - Bunnik

The DCCT (Digital Construction Community Table) unites the Digital Construction leaders of 10 BAM companies with the goal to accelerate the digital transformation of BAM's project processes. 
This community table drives a company-wide implementation programme and is in need of professional support in communication efforts. BAM offers an internship at our office in Bunnik to deliver this support.

Junior Werkvoorbereider

BAM Wonen Bouwen Op Maat - Werkvoorbereiding - Nieuwegein

Ben jij nog niet zo lang afgestudeerd en ben je op zoek naar een spilfunctie in de woningbouw? Zoek je de combinatie van techniek, proces en samen resultaten boeken? Ben je in je element als geen project hetzelfde is? 

Afstudeerstage Marketing

BAM Energy Systems - Marketing & Communicatie - Bunnik

In de gebouwde omgeving zijn er volop kansen om energiebesparingen te realiseren en de duurzaamheid en het welzijn van de mensen te vergroten. BAM Energy Systems werkt hier al vele jaren met succes aan. Om onze doelen te blijven realiseren zoeken wij voor marketingcommunicatiewerkzaamheden per direct een commerciële, communicatieve en ondernemende stagiair, die affiniteit heeft met duurzaamheid. Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Programmamanager ICT

Koninklijke BAM Groep - Projectmanagement, ICT / IM - Bunnik

Expert in het managen van programma’s met een zware ICT-component? Interesse om te gaan werken in een continu veranderende organisatie, die aan de vooravond staat van een (internationale) digitale transformatie? Ben jij die enthousiaste, ervaren en communicatief vaardige programmamanager ICT die wij zoeken? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

Vertriebsmitarbeiter (m/w)

BAM Deutschland AG - Commercie - Stuttgart

 

Engineering Manager / Planungskoordinator (m/w)

BAM Deutschland AG - Werkvoorbereiding - Dublin

 

Project Manager (m/w)

BAM Deutschland AG - Projectmanagement - Dublin

 

Kalkulator / Bid Manager (m/w)

BAM Deutschland AG - Prijsvorming / Tendermanagement - Stuttgart

 

Controller (m/w)

BAM Deutschland AG - Finance - Stuttgart

 

Bachelorand / Masterand (m/w)

BAM Deutschland AG - Starter - Stuttgart

 

Service Coördinator W

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Wil jij aan de slag in het hart van het Beheer en Onderhoud? Dankzij jouw technische kennis en inzet zijn de klanten tevreden en weet je de buitendienst optimaal in te zetten.

Stage Bouwkunde

BAM Bouw en Techniek Grote Projecten - Werkvoorbereiding - Soesterberg

Studeer je Bouwkunde en ga je binnenkort op stage? BAM Bouw en Techniek is landelijk voor verschillende gave projecten op zoek naar enthousiaste stagiairs voor zowel werkvoorbereiding als uitvoering. Laat het ons weten als je interesse hebt!

Security Architect IT

Koninklijke BAM Groep - ICT / IM - Bunnik

Weet jij op pragmatische wijze IT-beveiliging strategisch te verbinden met de business? Vind je het leuk om te werken in een continu veranderende organisatie, die aan het begin staat van een digitale transformatie? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

Afstudeeropdracht Bedrijfskunde

BAM Infra Regionaal Verwerving Zuid - Starter - Helmond

Heb je affiniteit met infrastructuur? Ben je op zoek naar een onderzoeksstage waarbij je je stempel achter kunt laten? Zoek niet verder en kom bij ons afstuderen!

Commercieel Manager

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Commercie - Bunnik

Jij brengt als geen ander de toegevoegde waarde van onze integrale bouw- en techniek organisatie over op (potentiële) opdrachtgevers. Klantgerichte oplossingen vanuit digitale innovaties - jij zet onze successen om in versterking van de marktpositie.

Pages