Vacatures

Interesse om bij BAM te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Maak een jobalert aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Ben jij de expert op het gebied van brandmeldinstallaties of heb je de ambities om je te ontwikkelen in dit vakgebied? Kom je graag met verschillende klanten in contact en adviseer je hen graag over jouw brandmeldinstallaties? Lees dan snel verder.

Werkvoorbereider Energiesystemen

BAM Energy Systems - Werkvoorbereiding - Bunnik

Ben jij een werkvoorbereider die zich de combinatie van duurzame energiesystemen en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatie/werktuigbouwkundige expertise goed samen met andere disciplines? En wil jij bijdragen aan de ambitieuze groei van een duurzaam bedrijfsonderdeel?

Werkvoorbereider Bouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Wordt jij als bouwkundige gedreven door de combinatie van commercie en bouwtechniek? En werk jij vanuit jouw bouwkundige expertise goed samen met andere vakgebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Regio Inkoper Projecten Bouw

BAM Bouw en Vastgoed - Inkoop - Bunnik

Ben jij een inkoopprofessional en opereer jij graag als business partner in samenwerking met managementteams en versta jij jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Werkvoorbereider Meet & Regeltechniek

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Heb jij kennis van meet- en regeltechniek en ervaring in het maken van calculaties? Vind je het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met gebouwautomatisering bij aansprekende projecten van ketelhuis tot broninstallatie? Zie jij jezelf in een regelend / coördinerende rol en werk jij vanuit jouw elektrotechnische expertise goed samen met andere vakgebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BIM Specialist/ Modelleur elektrotechniek

BAM Advies & Engineering - BIM - Bunnik

Wil jij werkzaam zijn bij het meest innovatieve BIM-center van Nederland? Ben jij een elektrotechneut met passie voor techniek en BIM? Dan nodigen wij jou van harte uit om kennis met ons te komen maken!

Leidinggevend monteur E

Interflow - Realisatie - Wieringerwerf

Zonder jouw inzet en kennis worden de door Interflow ontworpen operatiekamers en cleanrooms niet gebouwd en in gebruik genomen. Help jij ons met het aanleggen en afmonteren van elektrotechnische installaties in deze ruimtes?

Standplaats Wieringerwerf , projectlocaties door heel Nederland

Allround monteur

Interflow - Realisatie - Wieringerwerf

Zonder jouw inzet en kennis worden de door Interflow ontworpen operatiekamers en cleanrooms niet gebouwd en in gebruik genomen. Help jij ons met het afmonteren van de wand- en plafondsystemen voor deze ruimtes?

Standplaats Wieringerwerf , projectlocaties door heel Nederland

BIM Specialist/ Modelleur werktuigbouwkunde

BAM Advies & Engineering - BIM - Bunnik

Wil jij werkzaam zijn bij het meest innovatieve BIM-center van Nederland? Ben jij een werktuigbouwkundige met passie voor techniek en BIM? Dan nodigen wij jou van harte uit om kennis met ons te komen maken!

BIM Specialist/ Modelleur techniek E/W

BAM Advies & Engineering - BIM - Bunnik

Wil jij werkzaam zijn bij het meest innovatieve BIM center van Nederland? Ben jij een elektrotechneut of werktuigbouwkundige met passie voor techniek en BIM? Dan is dit de functie voor jou!

Projectorganisator tenderfase

BAM Bouw en Techniek - Prijsvorming / Tendermanagement - Bunnik

Leidt jouw kennis van bouwprocessen tot een winnende inschrijving en succesvolle uitvoering?

CAD Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Ontwerp & Engineering - Den Haag

Ben jij een professional en wil jij je verder ontwikkelen in CAD engineering? Bij BAM bieden wij jou een carrière pad waarop je binnen jouw vakgebied stappen kunt zetten. Wil jij nieuwe technieken binnen een professionele organisatie inzetten en hiervan een ambassadeur zijn? Wil jij binnen een afdeling planontwikkeling kunnen sparren met werkvoorbereiding en uitvoering? Dan is dit jouw ideale baan!
 

Lead Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest - Ontwerp & Engineering - Den

Ontwerp jij zelfstandig complexe installaties in een multidisciplinaire omgeving? Ben je naast technisch specialist ook een inspirerende professional met leidinggevende capaciteiten? Dan is de kans groot dat wij op zoek zijn naar jou, reageer snel of neem via onderstaande gegevens contact met ons op!
 

Afstudeeropdracht Technische Bedrijfskunde

BAM Bouw en Techniek Modulair Ontwikkelen en Bouwen - Ontwikkeling & Advies - Veenendaal

"Today's modularity is tomorrows circularity" dit is het uitgangspunt van het team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe modulaire producten binnen BAM Modulair Ontwikkelen en Bouwen. Hoe zorgen wij ervoor dat onze modulaire gebouwonderdelen ook echt circulair in gebouwen toegepast gaan worden? Hoe weet een gebouweigenaar over 5 jaar nog welke modulaire gebouwelementen er in zijn gebouw aanwezig zijn? Hoe weet degene die het gaat remonteren hoe dit gedaan moet worden en welk onderhoud heeft een element nodig voordat het opnieuw kan worden ingezet?

Vind jij het leuk om antwoorden te vinden op de gestelde vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afstudeerstage Bouwkunde

BAM Bouw en Techniek Modulair Ontwikkelen en Bouwen - Ontwikkeling & Advies - Veenendaal

De technische installaties zijn vaak onderdeel van onze opdrachten. De Distributiebaan is een product dat wordt gebruikt om in gebouwen centrale verwarming (CV), koeling (GKW), sprinkler en data te distribueren. Het product is modulair opgezet. Op deze manier kunnen we met een standaard product 80% van onze werken voorzien, dit zorgt voor effectiviteit en efficiëntie. Om de distributiebaan nog breder toepasbaar te maken willen we het product uitbreiden, zodanig dat de integraliteit tussen bouw en installaties verder wordt vergroot.  

Onderzoeksstage Bedrijfskunde

BAM Bouw en Techniek Modulair Ontwikkelen en Bouwen - Ontwikkeling & Advies - Veenendaal

Modulair Ontwikkelen en Bouwen richt zich op het standaardiseren van herhaalwerkzaamheden. Hierbij wordt ingezet op schaalvergroting en versnelling van het bouwproces, dit zorgt voor effectiviteit en efficiëntie in alle fasen van het bouwproces.
 

Uitvoeringsmanager Werktuigbouwkunde (E | B)

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Ben jij een ondernemer pur sang en wil je jouw skills inzetten bij de grootste aannemer van Nederland? Voel jij je als uitvoeringsmanager thuis bij complexe en multidisciplinaire projecten waar jij eindverantwoordelijk bent voor planning, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit op de bouw? Dan is dit jou baan!

Service Coördinator

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Beheer & Onderhoud - Apeldoorn

Behoud jij het overzicht in een uitdagende omgeving waar continue afwisseling de enige constante is? Heb je technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden? Haal jij jouw energie uit het oplossen van problemen en het effectief inzetten van onze mensen en middelen? Wacht niet langer, solliciteer vandaag nog!

Procesmanager

BAM Infra Energie & Water - Ontwikkeling & Advies - Amsterdam

Help jij onze regio’s naar een duurzame margeverbetering? Wij zoeken slimme resultaatgerichte doeners met een no-nonsense mentaliteit die onze processen weten te analyseren, maar vooral in staat zijn om veranderingen door te voeren!

Werkvoorbereider Elektrotechniek met doorgroeiambitie!

BAM FM - Werkvoorbereiding - Bunnik

Wil jij werken binnen een multidisciplinair projectteam? En ben je creatief, initiatiefrijk en ambitieus? Lees dan snel verder!
BAM FM verzorgt de volledige exploitatie en het onderhoud voor diverse grote organisaties in Nederland.
Je gaat verbouwingen verzorgen, nieuwe technologieën uitrollen en op een doordachte manier vervangingsonderhoud realiseren.
Wij nodigen jou uit om bij te dragen aan ons succes en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
Service with a smile noemen we dat. Kijk op www.bamfm.nl om meer over ons te weten te komen.

Pages