Vacatures

Interesse om bij BAM te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Maak een jobalert aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Uitvoerder Elektra

BAM Infra Energie & Water Zuid - Realisatie - Susteren

Help jij ons mee te groeien in Zuid-Nederland binnen kabels en leidingen? Wegens het groeiend aantal projecten, zoeken wij naar een ervaren Uitvoerder Elektra die focus heeft op de klant en op productie! Vanuit deze functie kun je doorgroeien naar hoofduitvoerder!

Werkstudent (m/w) im Bereich Betrieb Süd

BAM Immobilien-Dienstleistungen GmbH - Starter - Stuttgart

 

Contractmanager

BAM Bouw en Techniek Regio Midden - Commercieel - Bunnik

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de gehele contractrealisatie vanaf het opstellen van offertes tot contractimplementatie en –management. Je gaat op strategisch niveau in gesprek met onze klanten en focust hierbij op het vertalen van de klantbehoefte in werkbare en innovatieve processen.

Haustechniker (m/w) Elektro / Heizung / Lüftung / Sanitär

BAM Immobilien-Dienstleistungen GmbH - Beheer & Onderhoud - Ludwigsburg

 

Haustechniker (m/w) Schwerpunkt Heizung / Lüftung / Sanitär

BAM Immobilien-Dienstleistungen GmbH - Beheer & Onderhoud - Nürnberg

Marketing stage

BAM Bouw en Techniek Schakel & Schrale - Marketing & Communicatie - Amsterdam

 

Objektleiter (m/w)

MR Facility Services GmbH - Assetmanagement - München

 

Cloud Application Architect

Koninklijke BAM Groep - ICT / IM - Bunnik

Ken jij de Cloud als geen ander en weet je op pragmatische wijze de BAM bedrijfsstrategie te vertalen naar Cloudoplossingen? Vind je het leuk om te werken in een continu veranderende organisatie, die aan het begin staat van een digitale transformatie? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

Onderzoeksstage Duurzaam Wonen

AM - Ontwikkeling & Advies - Utrecht

 

Legal Manager

BAM PPP - Legal - Brussel

Combineer de passie voor rechten, financiering, accommodatie en infrastructuurprojecten door te solliciteren op de functie van Legal Manager bij één van de grootste bouwbedrijven in België!

Stage Tendermanagement

BAM Bouw en Techniek - Prijsvorming / Tendermanagement - Groningen

 

Junior Werkvoorbereider

BAM Wonen Bouwen Op Maat - Werkvoorbereiding - Rotterdam

Ben jij nog niet zo lang afgestudeerd en ben je op zoek naar een spilfunctie in de woningbouw? Zoek je de combinatie van techniek, proces en samen resultaten boeken? Ben je in je element als geen project hetzelfde is? Dan is dit jouw baan!

BIM Specialist/ Modelleur Werktuigbouwkunde

BAM Advies & Engineering - Ontwerp & Engineering - Bunnik

12345

Junior (strategisch) omgevingsmanager

BAM Infraconsult - Ontwikkeling & Advies - Gouda

Ben jij een starter en word jij blij van mooie, grote en soms complexe projecten? Krijg je energie van het balanceren tussen verschillende spanningsvelden voor meer omgevingstevredenheid? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze maatschappelijke leefomgeving met bouwwerken en infrastructuur? Solliciteer dan nu!

Werkvoorbereider Bouw

BAM Bouw en Techniek Schakel & Schrale - Werkvoorbereiding - Amsterdam

Wil je betrokken zijn bij unieke restauratie-, renovatie- en herbestemmingsprojecten? Vind je het leuk om contact te hebben met veel verschillende stakeholders en wil je graag vrijheid in je werk? Zorg jij met jouw efficiënte organisatie voor een goede start van de uitvoering? Lees dan snel verder!

Warehouse Coördinator

BAM Bouw en Techniek Industrie - Werkvoorbereiding - Roermond

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zorgt dat alle projecten bij onze klant op locatie tot in de puntjes voorbereid zijn! 

Meewerkend Voorman Restauratie

BAM Bouw en Techniek Regio Noord - Beheer & Onderhoud - Groningen

Heb jij passie voor restauratie en renovatie van monumentale panden en objecten? Ben jij een vakman en kun jij onderaannemers aansturen en planningen maken? Heb je improvisatievermogen en doorzettingsvermogen om onze projecten te realiseren? Dan is dit jouw baan!

Junior werkvoorbereider bouwkunde

BAM Bouw en Techniek Regio Oost - Werkvoorbereiding - Apeldoorn

Ben jij een starter en op zoek naar een functie waarin je projecten van begin tot eind kan meemaken? Vind je het leuk contact te hebben met veel verschillende stakeholders en wil je graag vrijheid in je werk? Begin je loopbaan als Junior werkvoorbereider bij BAM Bouw en Techniek in Apeldoorn!

Portfolio Management Officer ICT

Koninklijke BAM Groep - ICT / IM, Projectmanagement - Bunnik

Expert in strategisch project-portfoliomanagement of de interesse om dit te worden? Interesse om te gaan werken in een continu veranderende organisatie, die aan de vooravond staat van een (internationale) digitale transformatie? Ben jij die enthousiaste, ervaren en communicatief vaardige Portfolio Management Officer ICT die wij zoeken? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

(Senior) Projectmanager ICT

Koninklijke BAM Groep - Projectmanagement, ICT / IM - Bunnik

Expert in het managen van ICT-projecten? Interesse om te gaan werken in een continu veranderende organisatie, die aan de vooravond staat van een (internationale) digitale transformatie? Ben jij die enthousiaste, ervaren en communicatief vaardige Projectmanager ICT die wij zoeken? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

Pages