Calculator Asset Management

Apply
 • Company: BAM Infra Projecten
 • Location: Gouda
 • Field of experience: Pricing / Tender Management
 • Education level: Professional degree

Asset Management is een van onze specialismes en wij zoeken een calculator die zich vertrouwd voelt binnen deze specialisme. Jij gaat intensief samenwerken met onder andere tendermanagers en asset managers waarbij je de passie hebt voor kengetallen, bouw- en infra projecten, beheer & onderhoud en het tenderproces.
 

About the challenge

Vanuit BAM Infra Nederland hebben wij een sterke focus op Asset Management, Maintenance en Beheer & Onderhoud en behoort dit vakgebied tot een van strategische pijlers van BAM Infra Nederland. Je maakt onderdeel uit van een team van 16 calculatoren en kostendeskundigen. Jouw focus ligt op de tenders en projecten binnen Asset Management, beheer & onderhoud en gebiedsgerichte multidisciplinaire contracten. Dit kunnen contracten met een waarde zijn van enkele miljoenen euro’s tot vele tientallen miljoenen euro’s.
 
Wat ga je doen?
 • Je vertaalt de klantvraag in samenspraak met het team naar een kostprijsbegroting. Dit doe jij op basis van onder andere bouw informatie modellen (BIM) en/of tekeningen, waarbij de werkmethoden, globale planningen, hoeveelheden en prijzen van materialen, materieel, manuren onderaannemers en dergelijke zijn aangegeven.
 • Specificeren, aanvragen, beoordelen en vergelijken van offertes van derden.
 • Eindverantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs en het samenstellen van volledige en verzorgde aanbiedingsdocumentaties.
 • Zorgen voor overdracht van calculatiedossiers en -ervaring/kennis aan de uitvoeringsteams.
 • Je begeleidt werken in uitvoering waar je eerste aanspreekpunt bent voor alle kostenaspecten.

Who are we looking for?

 • Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting Civiele Techniek, Weg- en waterbouw of Technische Bedrijfskunde succesvol afgerond.
 • Je hebt ervaring met het werken met vraagstukken op gebied van maintenance, beheer & onderhoud of Asset Management.
 • Je hebt veel overtuigingskracht en met je verantwoordelijkheidsgevoel sta je voor je werk;
 • Je bent goed met cijfers, maar nog beter in het verbanden leggen (technisch en contractueel) tijdens de tenderfase om zo onderscheidend te zijn in een tenderfase.

What do we offer?

Je maakt onderdeel uit van BAM Infra Projecten. We werken in 6 clusters (verwerving, projectmanagement, werkvoorbereiding, procesbeheersing, asset management en uitvoering) waarbij jij werkt in de cluster verwerving. De clusters kenmerken zich door de drive om succes te hebben en projecten met kwaliteit te vervullen. De projectteams zijn verschillend van grootte en inhoud. Je moet denken aan projectleider, tender managers, project orgnisatoren en andere specialismes. 
 
Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao.
 

About us

Je maakt onderdeel uit van BAM Infra Nederland. Wij zijn een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

Apply