Functioneel Applicatiebeheerder

Apply
 • Company: BAM Infra Nederland bv
 • Region: Zuid-Holland
 • Field of experience: ICT
 • Business line: Business support
 • Education level: University of professional education
 • Location: Gouda

About the challenge

Dynamiek ervaren door de diversiteit in high end applicaties, servicegericht zijn in het oplossen van vragen, continu willen ontwikkelen en je staat voor innovatie.  Ben jij de volgende nieuwe collega voor de groeiende afdeling informatiemanagement?

Functioneel Applicatiebeheerder
Gouda
 
Je werkt in een team van 8 directe collega’s en jij gaat dit team versterken. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor het functioneel beheer van veel verschillende applicaties. Je werkt samen met key-users en geeft gebruikersondersteuning aan collega’s van BAM Infra Nederland. De applicaties zijn erg divers en zijn zowel simpel als complex in gebruik. 

Door continu in gesprek te zijn met key-users leer jij de gebruikers bijzonder goed kennen en weet jij wat er speelt. Zo ontdek jij welke verbeteringen er mogelijk zijn en zoek jij continu naar oplossingen voor vragen die er ontstaan door het gebruik van de applicaties. Je praat over behoeftes die de business heeft en lost problemen / storingen op. De business verwacht dat de functioneel applicatiebeheerder problemen voorkomt

We verwachten van jou dat jij onderdeel bent van verschillende projecten. Jij hebt dan een beheerdersrol. Daarnaast hou jij contact met de verschillende leveranciers om de kwaliteit van de applicatie te waarborgen.

Wat worden je belangrijkste resultaatgebieden?

 • Het vertalen en vastleggen van functionele specificaties en inrichtingsspecificaties voor de verschillende applicaties,  het verzorgen van eindgebruikersondersteuning en het verhelpen van functionele problemen en vraagstukken voor betreffende applicaties.
 • Samenstellen van releases bij softwarewijzigingen, functioneel testen van nieuwe applicatieversies en de gebruikers informeren / trainen over de nieuwe mogelijkheden.
 • Maken en onderhouden van voorlichting- en instructiedocumentatie en gebruikershandleidingen. Je bent sterk gericht op kennisoverdracht.
 • Onderhouden van contacten met de leverancier(s) van de betreffende applicatie ten einde deze betrokken te krijgen en houden bij applicatiebeheer gerelateerde activiteiten.
 • Verzorgen van evaluaties van het gebruik van de applicatieomgeving met key-users en/of eindgebruikers met als doel inzicht te krijgen in verbetergebieden en functionele wensen van de gebruikersorganisatie.

Je maakt onderdeel uit van het team Informatie Management (28 fte). Het team bestaat onder andere uit informatiemanagers, projectmanagers, business consultants, enterprise architect en applicatieconsultants.
 

Who are we looking for?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld  Informatica of Bedrijfskunde.
 • Je werkt in Gouda en je woont bij voorkeur in de Randstad.
 • Je bent in staat om verbanden snel te zien waardoor je analytisch sterkt bent. Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent pro-actief, sensitief en gericht op de klant.

What do we offer?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.
 

About us

BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

About Royal BAM Group

Royal BAM Group nv is a successful European construction group and unites operating companies in five home markets with the administrative centre in the Netherlands and listed at Euronext Amsterdam. BAM is active in the sectors construction and mechanical and electrical services, civil engineering, property and public private partnerships. The Group ranks among the largest companies in Europe. BAM has top market positions in the Netherlands, Belgium, the United Kingdom, Ireland and Germany. One of BAM's prominent features is its widespread regional network of offices, meaning that the company is always close to its clients. BAM offers its clients various substantial packages of products and services in the home markets. The Group undertakes specialist construction and civil engineering projects in niche markets worldwide. With around 21,500 employees, BAM is responsible for the implementation of thousands of projects every year. Some are spectacular (due to their size or technical complexity), but many others are more modest construction contracts. BAM's philosophy is to offer real value to its clients and work with them in close and lasting co-operation that provides outstanding performance in relation to the maintenance, innovation and expansion of built-up environments. BAM is recognized and acknowledged for the quality and reliability of its products and services as well as for the commitment, knowledge and experience of its employees.

Apply