Junior werkvoorbereider bouwkunde

Apply
 • Company: BAM Bouw en Techniek Regio Oost
 • Location: Apeldoorn
 • Field of experience: Work preparation
 • Education level: Professional degree

Ben jij een starter en op zoek naar een functie waarin je projecten van begin tot eind kan meemaken? Vind je het leuk contact te hebben met veel verschillende stakeholders en wil je graag vrijheid in je werk? Begin je loopbaan als Junior werkvoorbereider bij BAM Bouw en Techniek in Apeldoorn!

About the challenge

Bij BAM Bouw en Techniek Regio Oost werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van projecten in de utiliteitsbouw met een aanneemsom tot circa €15 miljoen. Je bent betrokken bij zowel renovatie als nieuwbouw. De projecten bevinden zich met name in Overijssel en Gelderland.
Als Junior werkvoorbereider ben je van A tot Z betrokken bij een project! Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, tijdsplanning en financiën van een project. Jij coördineert alle aspecten: het calculeren, voorbereiden, inkopen, en de beheersing van het bouwproces. Dit doe je in teamverband met collega werkvoorbereiders, engineers, tekenaars en uitvoerders. Aan jou de uitdaging om zowel interne als externe stakeholders te verbinden en ondersteunen. Uiteraard word je goed begeleid door een ervaren collega.

Jouw kerntaken:

 • Je bent de vraagbaak voor de collega’s uit de uitvoering;
 • Je verzorgt en bewaakt de planning van de werkzaamheden;
 • Je zorgt voor een optimale inzet van mensen en materiaal;
 • Je onderhoudt contact met leveranciers en onderaannemers, vraagt offertes aan en beoordeelt deze.

Het leuke aan deze functie is dat jouw dag er nooit hetzelfde uitziet. Je werkt aan uiteenlopende interessante projecten, je hebt contact met veel verschillende stakeholders, en je krijgt de kans projecten van begin tot eind mee te maken. Maar bovenal biedt deze functie jou een plezierige werkomgeving in een enthousiast team! Je krijgt vrijheid in hoe je jouw werkzaamheden aanpakt en voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. En waarom het zo gaaf is om bij BAM Bouw en Techniek te werken? Bekijk dat zelf in dit filmpje!

Who are we looking for?

 • Je hebt een hbo diploma richting Bouwkunde;
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je bent communicatief zeer vaardig. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klantniveaus. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht. Ook ben je een teamspeler; gestelde doelen wil je samen bereiken.

What do we offer?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

About us

BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw. Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces: van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip. Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

Apply