KAM Cöordinator grote projecten

Apply
 • Company: BAM Infra Nederland bv
 • Region: Netherlands
 • Field of experience: Business support
 • Business line: Business support
 • Education level: University of professional education
 • Location: Gouda

About the challenge

Kwaliteit, Arbeid en Milieu in combinatie met de grootste infra projecten binnen een grote multidisciplinaire omgeving. Een combinatie die je niet vaak ziet, maar een kans die wij je als KAM Coördinator grote projecten kunnen bieden. Uniek!
 
Je maakt onderdeel uit van het team dat werkt aan KAM vraagstukken binnen het onderdeel BAM infra multidisciplinaire contracten.  Je werkt met meerdere collega’s samen waarbij jij voornamelijk een rol speelt in de realisatie van onze grote infra projecten in Nederland. Hierbij kun je denken aan station Drieberg-Zeist, Rotterdam Baan of OpenIJ (zeesluis IJmuiden). Jij bent als KAM Coördinator de aangewezen persoon die zijn vakkennis deelt en advies geeft over alle KAM gerelateerde onderwerpen en vraagstukken. Je werkt veel samen in grote projectteams in verschillende samenstellingen.
 
Ons team is professioneel, nieuw en vol energie en ideeën. Jij bent voor het KAM team de vooruitgeschoven post richting BAM infra multidisciplinaire contracten. Je zoekt graag verbinding met mensen en je draagt graag de KAM verantwoordelijkheid op de grootste projecten binnen Nederland. Je ademt de hectiek en uitdagingen binnen grote en complexe projecten. Je kunt je goed aanpassen op verschillende gesprekspartners en nieuwe omgevingen.
 
Jij adviseert en begeleidt collega’s binnen de gestelde kaders van het KAM beleid. We hebben onze diensten vastgelegd in Service Level Agreements met de interne klanten, zodat afspraken en verwachtingen concreet en duidelijk zijn. Dit betekent dat jij een sterke zelfstandige rol hebt als KAM Coördinator. Wij verwachten van jou dat jij sterk bent in het beoordelen van de klantvraag en hierin adviserend optreedt ten aanzien van de aspecten, veiligheid, procesbeheersing en duurzaamheid.
 
Jij bent een actieve gespreks- en sparringspartner voor onze business en tenderteams en jij kunt daadwerkelijk een bijdrage leveren aan succesvolle en grote tenders. Je bent sterk in kwantitatieve en kwalitatieve analyses en het opstellen van rapportages, coördineren van KAM initiatieven en het naleven van wet- en regelgeving.  

In de praktijk betekent de functie dat jij:

 • Het management regulier op de hoogte houdt van de voortgang van de vastgestelde KAM doelen en verbeterdoelen en de vastlegging hiervan verzorgt. Je rol hierin is pro-actief en op verbetering gericht.
 • Vraagstukken op het gebied van kwaliteit, arbeid en milieu graag zelfstandig oppakt.
 • Je slaat een brug tussen theorie en praktijk zodat jouw collega’s je weten te vinden voor alle KAM vraagstukken. Denk aan: het beoordelen en toetsen VGM plannen, uitleg van wet en regelgeving, vanuit de verbetergedachte, een veiligheidsbericht of toolbox opstellen. Deelname aan verbeterteams. Je voert audits uit.
 • Je controleert op naleving van de gestelde normen en wetgeving. Dit kan betekenen dat jij bijvoorbeeld collega’s of management op een positieve manier gaat aanspreken op houding en gedrag, of op gemaakte afspraken.

Who are we looking for?

 • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau aangevuld met relevante KAM werkervaring. Bij voorkeur ben je gediplomeerd Hoger of Middelbaar Veiligheidskundige en heb je ervaring met het werken op grote infra projecten (bijvoorbeeld civiel, wegen, rail of leidingen);
 • Je bent onderscheidend door je communicatieve vaardigheden en je sterk ontwikkelde omgevingsbewustzijn;
 • Je ziet jezelf als pro-actief, resultaatgericht en een persoon die op basis van beschikbare informatie (rapportages en analyses) in staat is om een objectief oordeel te vormen;
 • Je bent integer en betrouwbaar.

What do we offer?

Een enerverende en stimulerende omgeving met  gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Je komt te werken in een team van specialisten waarbij het delen van vakkennis onderling meteen wordt ingezet. De afdelingscultuur kenmerkt zich door pro activiteit, elkaar helpen en scherp te houden en open te staan voor het geven en ontvangen van feedback. Voortdurend leren en reflecteren is een rode draad binnen de afdeling.
 
Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen, maken wij gebruik van een eigen Performance Management systematiek. Verder hebben wij onze eigen opleidingscentrum: BAM Business School.
 
BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw CAO, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar. Aanvullend kun je rekenen op goede pensioenvoorwaarden, een laptop en een smartphone.
 

About us

BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

About Royal BAM Group

Royal BAM Group nv is a successful European construction group and unites operating companies in five home markets with the administrative centre in the Netherlands and listed at Euronext Amsterdam. BAM is active in the sectors construction and mechanical and electrical services, civil engineering, property and public private partnerships. The Group ranks among the largest companies in Europe. BAM has top market positions in the Netherlands, Belgium, the United Kingdom, Ireland and Germany. One of BAM's prominent features is its widespread regional network of offices, meaning that the company is always close to its clients. BAM offers its clients various substantial packages of products and services in the home markets. The Group undertakes specialist construction and civil engineering projects in niche markets worldwide. With around 21,500 employees, BAM is responsible for the implementation of thousands of projects every year. Some are spectacular (due to their size or technical complexity), but many others are more modest construction contracts. BAM's philosophy is to offer real value to its clients and work with them in close and lasting co-operation that provides outstanding performance in relation to the maintenance, innovation and expansion of built-up environments. BAM is recognized and acknowledged for the quality and reliability of its products and services as well as for the commitment, knowledge and experience of its employees.

Apply