KAM Cöordinator Infraconsult

Apply
 • Company: BAM Infra Nederland bv
 • Region: Netherlands
 • Field of experience: Business support
 • Business line: Business support
 • Education level: University of professional education
 • Location: Gouda

About the challenge

Ben jij een gedreven KAM coördinator / veiligheidskundige met een advies achtergrond, goed in je talen en bereid om af en toe internationaal zaken op te pakken? Dan is onze rol voor het team van BAM Infraconsult ideaal voor jou!

Vanuit je functie ben je verantwoordelijk voor het implementeren, uitvoeren en optimaliseren van ons KAM beleid binnen BAM Infraconsult. Je hebt een brede rol waarbij je richt op het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, kwaliteit van de processen en het verhogen van het bewustzijn ten aanzien van kwaliteit, arbo- en milieuaspecten binnen de ingenieurs branche. Je bent gespecialiseerd in veiligheid en een volwaardige gesprekspartner voor het management en een sparringpartner voor je collega’s van BAM Infraconsult.
 
In je team werk je met meerdere KAM coördinatoren / veiligheidskundigen die elk verantwoordelijk zijn voor een  of meerdere bedrijfsonderdelen / projecten / aspecten van het KAM beleid.  De totale KAM organisatie bestaat uit ongeveer 55 personen waarbij jij rapporteert aan de businesspartner KAM van BAM Infraconsult. We bieden veel diversiteit binnen de afdeling en we werken over de totale breedte van alle onderdelen van BAM Infra Nederland. Daarnaast krijg je ruimte voor ontwikkeling en wissel je binnen de KAM afdeling je kennis uit middels intervisie.
 
In de praktijk betekent de functie dat jij:

 • Het management van BAM Infraconsult regulier op de hoogte houdt van de voortgang van de vastgestelde KAM doelen en verbeterdoelen en de vastlegging hiervan verzorgt. Je rol hierin is pro-actief en op verbetering gericht.
 • Beheren en verbeteren van het bedrijfsmanagementsysteem.
 • Vraagstukken op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu graag zelfstandig oppakt.
 • Je slaat een brug tussen theorie en praktijk zodat jouw collega’s je weten te vinden voor alle KAM vraagstukken.Denk aan: het beoordelen en toetsen VGM plannen, uitleg van wet en regelgeving, vanuit de verbetergedachte, een veiligheidsbericht of toolbox opstellen. Deelname aan verbeterteams en het uitvoeren van audits.
 • Je controleert op naleving van de gestelde normen en wetgeving. Dit kan betekenen dat jij bijvoorbeeld collega’s of management op een positieve manier gaat aanspreken op houding en gedrag, of op gemaakte afspraken.

Zwaartepunt van je rol ligt op het gebied van V&G en veiligheidscoaching.

Who are we looking for?

 • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau aangevuld met relevante KAM werkervaring (in een adviesomgeving). Bij voorkeur ben je gediplomeerd (Midden of Hoger) Veiligheidskundige.
 • Je hebt sterk ontwikkelde adviesvaardigheden.
 • Je bent onderscheidend door je communicatieve vaardigheden en je sterk ontwikkelde omgevingsbewustzijn.
 • Je ziet jezelf als pro-actief, resultaatgericht en een persoon die op basis van beschikbare informatie (rapportages en analyses) in staat is om een objectief oordeel te vormen.
 • Je bent integer en betrouwbaar.

What do we offer?

Een enerverende en stimulerende omgeving met  gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Je komt te werken in een team van specialisten waarbij het delen van vakkennis onderling meteen wordt ingezet. De afdelingscultuur kenmerkt zich door pro activiteit, elkaar helpen en scherp te houden en open te staan voor het geven en ontvangen van feedback. Voortdurend leren en reflecteren is een rode draad binnen de afdeling.
 
Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen, maken wij gebruik van een eigen Performance Management systematiek. Verder hebben wij onze eigen opleidingscentrum: BAM Business School.
 
BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw CAO, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar. Aanvullend kun je rekenen op goede pensioenvoorwaarden, een laptop en een smartphone.
 

About us

BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

About Royal BAM Group

Royal BAM Group nv is a successful European construction group and unites operating companies in five home markets with the administrative centre in the Netherlands and listed at Euronext Amsterdam. BAM is active in the sectors construction, property, civil engineering, public private partnerships, mechanical and electrical contracting, consultancy and engineering, and facilities management. The Group ranks among the largest companies in Europe. BAM has top market positions in the Netherlands, Belgium, the United Kingdom, Ireland and Germany. One of BAM’s prominent features is its widespread regional network of offices, meaning that the company is always close to its clients. BAM offers its clients various substantial packages of products and services in the home markets. The Group undertakes specialist construction and civil engineering projects in niche markets worldwide. The Group’s consultancy and engineering company provides services to global clients with their international operations. With around 26,000 employees, BAM is responsible for the implementation of thousands of projects every year. Some are spectacular (due to their size or technical complexity), but many others are more modest construction contracts. BAM’s philosophy is to offer real value to its clients and work with them in close and lasting co-operation that provides outstanding performance in relation to the maintenance, innovation and expansion of built-up environments. BAM is recognized and acknowledged for the quality and reliability of its products and services as well as for the commitment, knowledge and experience of its employees.

Apply