Projectarchitect

Apply
  • Company: BAM Advies & Engineering
  • Location: Bunnik
  • Field of experience: Design & Engineering
  • Education level: Master degree, Professional degree

Jij haalt de uitdaging uit een breed portfolio van projecten: kantoorinterieurs, utiliteitsgebouwen, stadions, woon/zorg gebouwen, infrastructuur, hotels et cetera. Van schets tot en met oplevering ben jij betrokken!
 

About the challenge

Wij zoeken ter versterking van het team een ervaren projectarchitect die het leuk vindt om zelfstandig aan verschillende van die projecten te werken. De werkzaamheden zijn het ontwikkelen en uitwerken van ontwerp ideeën voor een diversiteit aan mooie projecten. Je maakt schetsen, zoekt referentiebeelden, maakt maquettes, 3D visualisaties en presentaties en bent daarin onderdeel van het architectenteam. Je maakt ontwerpen voor gebouwen, infrastructuur, landschappen, interieur of onderdelen daarvan die in esthetische en functionele zin overeenkomen met de door de opdrachtgever aangegeven vraagstelling en binnen de daarin gestelde criteria met betrekking tot functionaliteit, betrouwbaarheid en bouwbaarheid. Zo kan een optimale verhouding worden gerealiseerd tussen de eisen, technische mogelijkheden en kostengrenzen.

Who are we looking for?

In deze functie is het van belang dat je een open blik hebt maar ook oog hebt voor de randvoorwaarden van het project. Wij vragen bij voorkeur een afgerond wo opleiding Bouwkunde, specialisatie Architectuur. Je hebt kennis van en ervaring met CAD systemen en vormgevingsprogramma’s.

Uiteraard verwachten wij van een architect creativiteit, enthousiasme en een ‘open mind’.

What do we offer?

Werknemers ontvangen naast het primaire salaris een individueel budget, dat bestaat uit:
  • 8% vakantietoeslag;
  • waarde in geld van 5 bovenwettelijke, 5 roostervrije en 3 kort verzuim dagen;
  • budget voor duurzame inzetbaarheid: 1,56% van het bruto jaarsalaris;

Verder:

  • 25 vakantiedagen, waarvan 5 bovenwettelijk;
  • 15 roostervrije dagen;
  • 3 kort verzuimdagen;

Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. Verder is de BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao.
Ben je muzikaal? Sluit je aan bij de BAM band!

Maar vooral een diversiteit aan projecten in verschillende markten! We zijn actief in het hele land. Hoewel we onszelf nog steeds betitelen als een bouwbedrijf, zijn we in feite veel meer dan dat. Wat ons uniek maakt is onze integrale benadering van elk project. En het feit dat service en technologie de twee vaste pijlers vormen onder al onze projecten. Het primaire proces staat altijd centraal. Dat vormt de basis voor een technologisch kader inclusief installaties. Daaromheen bouwen we een schil. Een gebouw is in onze ogen niet langer alleen een combinatie van stenen en cement. Het gebouw van nu omvat de gehele infrastructuur die u nodig heeft om het primaire proces optimaal te stroomlijnen. 

About us

Je gaat werken voor A&E architecten. De architecten van A&E architecten maken deel uit van BAM Advies & Engineering, een ingenieursbureau met 200 medewerkers in verschillende vakdisciplines. Daardoor heeft A&E architecten een unieke positie in de markt en hebben zij een aantal specifieke kwaliteiten in huis. Zo werken ze letterlijk “in eigen huis” integraal met constructeurs, duurzaamheidspecialisten, installatietechnici, kostendeskundigen en medewerkers van uitvoeringtechniek of de planontwikkeling. Ze werken met BIM en Systems Engineering om technische kwaliteit te borgen en afstemming te optimaliseren. Het op deze manier werken zit in de dagelijkse processen verweven en typeert de wijze waarop zij de ontwerpen voor de opdrachtgevers maken. 

Apply