Projectarchitect

Apply
  • Company: BAM Advies & Engineering
  • Location: Bunnik
  • Field of experience: Design & Engineering
  • Education level: University of Science, University of Professional Education

A&E Architecten ontwerpt een breed portfolio van projecten. Zij zijn betrokken bij een scala van projecten vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering. Ze ontwerpen kantoorinterieurs, utiliteitsgebouwen, stadions, woon/zorg gebouwen, infrastructuur, hotels et cetera.

About the challenge

Wij zoeken ter versterking van het team een ervaren projectarchitect die het leuk vindt om zelfstandig aan verschillende van die projecten te werken. De werkzaamheden zijn het ontwikkelen en uitwerken van ontwerp ideeën voor een diversiteit aan mooie projecten. Je maakt schetsen, zoekt referentiebeelden, maakt maquettes, 3D visualisaties en presentaties en bent daarin onderdeel van het architectenteam. Je maakt ontwerpen voor gebouwen, infrastructuur, landschappen, interieur of onderdelen daarvan die in esthetische en functionele zin overeenkomen met de door de opdrachtgever aangegeven vraagstelling en binnen de daarin gestelde criteria met betrekking tot functionaliteit, betrouwbaarheid en bouwbaarheid. Zo kan een optimale verhouding worden gerealiseerd tussen de eisen, technische mogelijkheden en kostengrenzen.

Who are we looking for?

In deze functie is het van belang dat je een open blik hebt maar ook hebt voor de randvoorwaarden van het project. Wij vragen bij voorkeur een afgerond wo opleiding Bouwkunde, specialisatie Architectuur. Je hebt kennis van en ervaring met CAD systemen en vormgevingsprogramma’s.

Uiteraard verwachten wij van een architect creativiteit, enthousiasme en een ‘open mind’.

What do we offer?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao.

About us

Je gaat werken voor A&E architecten. De architecten van A&E architecten maken deel uit van BAM Advies & Engineering, een ingenieursbureau met 200 medewerkers in verschillende vakdisciplines. Daardoor heeft A&E architecten een unieke positie in de markt en hebben zij een aantal specifieke kwaliteiten in huis. Zo werken ze letterlijk “in eigen huis” integraal met constructeurs, duurzaamheidspecialisten, installatietechnici, kostendeskundigen en medewerkers van uitvoeringtechniek of de planontwikkeling. Ze werken met BIM en Systems Engineering om technische kwaliteit te borgen en afstemming te optimaliseren. Het op deze manier werken zit in de dagelijkse processen verweven en typeert de wijze waarop zij de ontwerpen voor de opdrachtgevers maken. Meer info? http://bit.ly/2q3PpoD

Apply