Specialist tenderstrategie

Apply
 • Company: BAM Infraconsult
 • Location: Gouda
 • Field of experience: Pricing / Tender Management
 • Education level: University of Science

Wil jij infrastructurele uitdagingen omzetten in een winnende aanpak? Krijg jij een kik van werken in teamverband, strategieën bedenken en het beste plan op te stellen? Aarzel dan niet en solliciteer!

About the challenge

De afdeling Tenderstrategie bestaat uit 16 ambitieuze medewerkers met diverse achtergronden. Zij vormen een hecht team en werken op projectbasis telkens met andere BAM-collega’s op verschillende locaties. De wil om te winnen en het enthousiasme om van elkaar te leren kenmerken het team. Vanwege interne doorgroei zijn wij op zoek naar een energieke tenderstrateeg met enkele jaren werkervaring.
 
Als Specialist Tenderstrategie verbind je mensen, techniek en commercie. Je daagt het tenderteam uit om ontwerpoplossingen te verzinnen die anders zijn dan het traditionele bouwen en waarmee je de klant positief weet te verrassen!
Onderstaande verantwoordelijkheden zijn onderdeel van jouw taken als tenderstrateeg:
 

 • uitdagen van verschillende technische experts met prikkelende vragen voor innovatieve en klantgerichte oplossingen;
 • faciliteren van creatieve en reviewsessies met verschillende interne stakeholders;
 • samenstellen van de winnende strategie in samenspraak met de tendermanager;
 • formuleren van een commercieel plan van aanpak binnen de gestelde deadline;
 • voorbereiden en deelnemen aan dialogen met opdrachtgeversteams;
 • reviewen van conceptdocumenten van collega’s.

Who are we looking for?

 • Je beschikt over een wo denk- en werkniveau.
 • Je beschikt over ten minste twee jaar werkervaring in een dynamische omgeving met veel onzekerheden, waar je onderscheidende ideeën hebt bedacht en overgebracht.
 • Je hebt ervaring opgedaan binnen de infra, vanuit aannemer, opdrachtgever of ingenieursbureau.
 • Je bent in staat om zeer snel informatie op te nemen en zelfstandig een winnende strategie op te stellen.
 • Woorden die jou kenmerken zijn: integraal denken, resultaatgericht en sociaal vaardig.

What do we offer?

BAM Infraconsult is een onderdeel binnen BAM Infra Nederland waar innovatie en uitdagende projecten constante drijfveren zijn. Je wordt onderdeel van een omgeving die het winnen van infra-tenders mogelijk maakt. Dankzij multidisciplinaire collega’s word je kritisch scherp gehouden en leer je snel inzichten ontwikkelen. We bieden ruimte voor creativiteit, innovatie en we vieren successen.
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.
BAM biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-cao en volop interne doorgroeimogelijkheden.

About us

In een snel veranderende wereld formuleert advies- en ingenieursbureau BAM Infraconsult antwoorden op complexe infrastructurele en waterbouwkundige vraagstukken. We kijken met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap en vertalen onze kennis en ervaring naar duurzame, beheerbare, betaalbare, veilige en bouwbare oplossingen. Met innovatie en het steeds verder doorvoeren van BIM streven wij een toppositie na.
Omdat BAM Infraconsult onderdeel uit maakt van de grootste bouwonderneming van Nederland zijn onze medewerkers niet alleen betrokken in de tender- en ontwerpfase maar ook in de realisatie en het vaak langdurige onderhoud. Het realiseren van kleine en grote projecten in de huidige contractvormen vraagt om intensieve samenwerking met de andere bedrijfsonderdelen van BAM.
 
Het hoofdkantoor van BAM Infraconsult is gevestigd in Gouda, met nevenlocaties in Amsterdam, Apeldoorn, Culemborg, Den Haag, Breda en diverse locaties in het buitenland.

Apply