Stage Commerciële Economie/ Bedrijfskunde

Apply
  • Company: AM
  • Location: Utrecht
  • Field of experience: Business Development
  • Education level: University of Professional Education

AM zoekt per direct een commerciële, communicatieve en ondernemende stagiaire, die affiniteit heeft met vastgoed. Ons kantoor staat in Utrecht (Papendorp), gedurende de stageperiode ondersteun je en verricht je zelfstandig (deel)taken onder begeleiding en verantwoordelijkheid van één of meerdere verkoopmanager(s) van de regio Noordwest. Deze regio heeft de Provincie Noord-Holland als werkgebied met een zwaartepunt in De Metropoolregio Amsterdam en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van woningen. Wij bieden een werk- afstudeerstage van circa 20 weken passend op je studievoortgang.

About the challenge

De stage richt zich voornamelijk op het proces van Marketing & Sales, waarbij je vraag en aanbod bij elkaar brengt en zorgt voor daadwerkelijke verkoop van particuliere woningen. Hierbij ligt de focus op de uitvoering van de volgende commerciële en communicatieve werkzaamheden:
- Bijhouden van de projectwebsites
- Bijhouden van de sociale media van AM
- Ondersteunen van de verkoopmanifestaties
- Assisteren eigen verkoop en contractverwerking
- Verkoopcampagnes opstellen en actualiseren

Who are we looking for?

- Volg jij de opleiding Commerciëele Economie of Bedrijfskunde?
- Beschik je over sterke commerciële en communicatieve vaardigheden ?
- Heb je affiniteit met vastgoed ?
- Beschik je over een frisse kijk op de woningmarkt ?
- Ben je creatief en neem je initiatief ?
- Kun je zelfstandig werken en beschik je over analytische vermogen ?
Dan zoeken wij jou!

What do we offer?

Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet. Je komt stage lopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

About us

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Apply