Werkvoorbereider

Apply
 • Company: BAM Infra Verkeerstechniek bv
 • Region: Gelderland
 • Field of experience: Work preparation and planning
 • Business line: Civil engineering
 • Education level: University of professional education
 • Location: Culemborg

About the challenge

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de afdeling beheer en Onderhoud? Vind jij het een uitdaging om onze processen onder de loep te nemen en te verbeteren? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op. Als spin in ’t web is de uitdaging om verschillende stakeholders te verbinden en ondersteunen. Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten.
 
Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je toetst het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook ben je bezig met het uitwerken en monitoren van gedetailleerde projectplanningen. Samen met onze partners en leveranciers zorg jij ervoor dat alle middelen goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn zodat het proces op de bouw ongestoord (LEAN) kan plaatsvinden.
Onze organisatie kent vaste projectteams, zodat kennisuitwisseling en samenwerking centraal staan centraal. Ons team is goed op elkaar ingewerkt en bevindt zich in een open kantooromgeving in Culemborg. Uiteraard werk je nauw samen met de uitvoering en kom je regelmatig op de projecten die zich in het gehele land kunnen bevinden.

Een aantal toonaangevende projecten van Verkeerstechniek zijn alle tunnels van de Betuwe route en de Westerschelde tunnel en de zeesluis OpenIJ.

Who are we looking for?

 

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider;
 • Ervaring met het werken in integrale projecten (Civiel, Bouw, Wegen etc.) is een pré;
 • Je houdt van een uitdaging, van vernieuwing en hebt graag contact met klanten (intern- en extern);
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift;
 • Je denkt en werkt mee aan verbeterprocessen zoals Operation Excellent en Lean;
 • Je kunt zelfstandig en oplossingsgericht werken;
 • Je kunt goed met druk om gaan.

BAM werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals Gemeenten en Provincie, Rijkswaterstaat en Private partijen. Een aantal expertisen van BAM Infra Verkeerstechniek zijn gladheidsmeldsystemen; toerit-doseerinstallaties; smartstuds; verkeersregelinstallaties en de beweegbare fysieke afsluiting (BFA).
 

What do we offer?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.  BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen.

About us

BAM Infra Verkeerstechniek verzorgt specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken. BAM Infra Verkeerstechniek ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd- en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunneltechnische installaties. Daarnaast is BAM Infra Verkeerstechniek gespecialiseerd in het creëren van veilige verkeersomstandigheden en een optimale doorstroming bij wegwerkzaamheden en evenementen. Onze brede expertise spitst zich toe op het bedenken, ontwerpen en installeren van oplossingen voor een veilige en vlotte doorgang van het verkeer. Tevens kan BAM Infra Verkeerstechniek de totale verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de fundering, de realisatie en beheer en onderhoud van de geluidsschermen op zich nemen. BAM Infra Verkeerstechniek richt zich op de markten voor verkeers- en besturingstechniek en verkeersmanagement.

About Royal BAM Group

Royal BAM Group nv is a successful European construction group and unites operating companies in five home markets with the administrative centre in the Netherlands and listed at Euronext Amsterdam. BAM is active in the sectors construction and mechanical and electrical services, civil engineering, property and public private partnerships. The Group ranks among the largest companies in Europe. BAM has top market positions in the Netherlands, Belgium, the United Kingdom, Ireland and Germany. One of BAM's prominent features is its widespread regional network of offices, meaning that the company is always close to its clients. BAM offers its clients various substantial packages of products and services in the home markets. The Group undertakes specialist construction and civil engineering projects in niche markets worldwide. With around 21,500 employees, BAM is responsible for the implementation of thousands of projects every year. Some are spectacular (due to their size or technical complexity), but many others are more modest construction contracts. BAM's philosophy is to offer real value to its clients and work with them in close and lasting co-operation that provides outstanding performance in relation to the maintenance, innovation and expansion of built-up environments. BAM is recognized and acknowledged for the quality and reliability of its products and services as well as for the commitment, knowledge and experience of its employees.

Apply