Vacancies

WO starter projectmanagement - Job rotator

BAM Materieel - Starter - lelystad

Heb jij een Master diploma op zak? Zit jij boordevol goede ideeën die je graag wilt toepassen in de praktijk? Verdiep je in de wereld van BAM en ga aan de slag als starter projectmanagement bij BAM Materieel! 
 

Junior werkorganisator Grote Projecten

BAM Bouw en Techniek Grote Projecten - Werkvoorbereiding - Bunnik

Wil je meewerken aan gave, complexe projecten waarbij je jouw plannen werkelijkheid ziet worden? En lijkt het je tof om van a tot z betrokken te zijn bij deze projecten? Als Junior werkorganisator bij BAM Bouw en Techniek Grote Projecten kan dat!

Young Tender Professional

BAM Infraconsult - Prijsvorming / Tendermanagement - Gouda

Ben jij een starter en wil jij met je creativiteit de winnende strategie bedenken? Krijg jij een kik van het succesvol binnenhalen van nieuwe infraprojecten? Ga dan aan de slag als tenderstrateeg!

Maintenance Engineer

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest - Beheer & Onderhoud - Amsterdam

Krijg jij energie van het analyseren van data? Ontdek jij trends of juist afwijkingen? Op basis van jouw analyses en kennis breng je advies uit over installaties voor complexe Beheer-en-Onderhoud-projecten. Zie hier meer over werken bij Beheer en Onderhoud bij BAM.

Adviseur Milieu

BAM Infraconsult - Ontwikkeling & Advies - Amsterdam

Geen papieren adviezen, maar eindelijk zien wat je bouwt! Als senior adviseur milieu krijg je de mogelijkheid om onderdeel te worden van een vooraanstaand team met veel expertise op het gebied van bodemkwaliteit. Je levert advies aan bouwprojecten waar je bij betrokken blijft. Hiermee is jouw bijdrage ook tastbaar! Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? We vertellen je er graag meer over!

 

Specialist tenderstrategie

BAM Infraconsult - Prijsvorming / Tendermanagement - Gouda

Wil jij infrastructurele uitdagingen omzetten in een winnende aanpak? Krijg jij een kik van werken in teamverband, strategieën bedenken en het beste plan op te stellen? Aarzel dan niet en solliciteer!

Adviseur GIS

BAM Infraconsult - Ontwikkeling & Advies - Gouda

De bouwindustrie verandert ook mee in de digitalisering. Keuzes worden steeds meer gemaakt op datagedreven analyses. Geografisch Informatiesysteem (GIS) is een onderdeel van deze digitaliseringsbeweging dat grote diensten bewijst aan onder meer de bouw en overheidsinstanties. De relevantie van GIS neemt steeds meer toe dankzij assetmanagement, klantbehoefte en 24/7 beschikbaarheid van informatie. Bij BAM Infraconsult krijg je de kans om GIS te combineren met innovatie, multidisciplinaire teams en (grote) veelzijdige projecten. We zijn op zoek naar een adviseur die op een commerciële wijze de verbinding intern legt met verschillende stakeholders, met als uiteindelijk doel om GIS op de figuurlijke kaart te zetten. Ben je enthousiast over deze functie? We zien jouw cv graag tegemoet!
 

Monteur Medische gasinstallaties

BAM Bouw en Techniek Industrie - Installatietechniek - Eindhoven

Ben jij het met ons eens dat installatietechniek in een ziekenhuis een vak apart is en andere uitdagingen in zich heeft dan de standaard installatietechniek? Ben je bekend met de  installaties in de medische sector of wil je je daarin graag bekwamen? Solliciteer dan op de functie!

Product Owner IT - BAM Startup

Koninklijke BAM Groep - ICT / IM, Projectmanagement - Amsterdam

Ben jij een gedreven Product Owner en zou je onderdeel uit willen maken van een Start-up met een jong en creatief team, binnen een inspirerende omgeving die energie uitstraalt en waarbij je werkt aan een digitaal platform dat de nieuwste technologieën bijeenbrengt? Dan is deze functie iets voor jou!

Projectleider werktuigbouwkunde hoofdkantoor Shell

BAM Bouw en Techniek Grote Projecten - Projectmanagement - Bunnik

Wil jij ervoor zorgen dat het hoofdkantoor van Shell optimaal gaat functioneren en een ieder er zijn of haar werk zorgeloos kan uitoefenen?

Communication internship

Koninklijke BAM Groep - Marketing & Communicatie - Bunnik

The DCCT (Digital Construction Community Table) unites the Digital Construction leaders of 10 BAM companies with the goal to accelerate the digital transformation of BAM's project processes. 
This community table drives a company-wide implementation programme and is in need of professional support in communication efforts. BAM offers an internship at our office in Bunnik to deliver this support.

Junior Werkvoorbereider

BAM Wonen Bouwen Op Maat - Werkvoorbereiding - Nieuwegein

Ben jij nog niet zo lang afgestudeerd en ben je op zoek naar een spilfunctie in de woningbouw? Zoek je de combinatie van techniek, proces en samen resultaten boeken? Ben je in je element als geen project hetzelfde is? 

Kaufmännischer Projektbearbeiter (m/w)

BAM Immobilien-Dienstleistungen GmbH - Contractmanagement - Stuttgart

 

Hausmeister (m/w)

BAM Immobilien-Dienstleistungen GmbH - Beheer & Onderhoud - Düsseldorf

 

Kaufmännischer Sachbearbeiter / Teamassistenz (m/w)

BAM Immobilien-Dienstleistungen GmbH - Contractmanagement - Berlin

 

Dive Technician

BAM International bv - Beheer & Onderhoud - Costa Rica

For our one of our projects in Costa Rica, we are looking for an experienced and motivated diver/dive technician.

Afstudeerstage Marketing

BAM Energy Systems - Marketing & Communicatie - Bunnik

In de gebouwde omgeving zijn er volop kansen om energiebesparingen te realiseren en de duurzaamheid en het welzijn van de mensen te vergroten. BAM Energy Systems werkt hier al vele jaren met succes aan. Om onze doelen te blijven realiseren zoeken wij voor marketingcommunicatiewerkzaamheden per direct een commerciële, communicatieve en ondernemende stagiair, die affiniteit heeft met duurzaamheid. Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Programmamanager ICT

Koninklijke BAM Groep - Projectmanagement, ICT / IM - Bunnik

Expert in het managen van programma’s met een zware ICT-component? Interesse om te gaan werken in een continu veranderende organisatie, die aan de vooravond staat van een (internationale) digitale transformatie? Ben jij die enthousiaste, ervaren en communicatief vaardige programmamanager ICT die wij zoeken? Dan adviseren we jou om even door te lezen!

Vertriebsmitarbeiter (m/w)

BAM Deutschland AG - Commercie - Stuttgart

 

Pages